Noua platformă Responsible Care

Noua platformă Responsible Care

APDCR își intensifică eforturile de aderare la Responsible Care Leadership Group din dorința de a îmbunătăți nivelul standardelor de siguranță în muncă în industria chimică și industriile conexe.

Responsible Care este un angajament voluntar al industriei chimice globale de a stimula îmbunătățirea continuă și de a atinge excelența în performanța de mediu, sănătate și siguranță și securitate în muncă.

În prezent 62 de asociații chimice din întreaga lume implementează programul Responsible Care și aproximativ 30 de țări europene, prin asociațiile naționale, sunt membre active ale RCLG.

Astfel, în data de 18 iunie, cu sprijinul Cefic, APDCR a organizat webinar-ul Presentation of the RC self-assessment Webtool to Romanian companies, în care a fost prezentată noua platformă pe care companiile o pot accesa ca să-și evalueze performanțele.

În acest sens, APDCR ca asociație, precum și unele companii membre, vor participa la  testarea noii platforme Responsible Care în perioada 27-30 iulie, reafirmandu-și angajamentul față de implementarea acestui program.

Lasă un răspuns