Înființare

De la înfiinţarea în anul 2007, MC TRANS a devenit foarte rapid un operator respectat pe piaţa transporturilor rutiere cu cisterne din România. Suntem recunoscuți pentru rapiditatea și siguranța cu care derulăm transporturile, datorită angajaților noștri specializați care au o largă experiență în domeniul transporturilor internaţionale rutiere de produse vrac.

Clienții și partenerii

Clienţii şi partenerii noştri din diverse sectoare economice din România și din Europa apreciază profesionalismul, flexibilitatea şi capacitatea noastră de a identifica soluţii optime de transport, soluții adecvate cerinţelor şi nevoilor fiecăruia dintre ei.

Transport

Fie că aveţi nevoie de un transport în România sau în Europa de Est, fie de un transport în cel mai îndepărtat colţ al Europei, MC TRANS,prin echipa sa tânără, dar foarte bine pregătită şi experimentată, vă garantează servicii de calitate, desfăşurate eficient şi la preţuri competitive, adaptate economiei în dezvoltare din România.

Valoarea operațiunilor

Valoarea operațiunilor de transport derulate de compania noastră a crescut exponențial cu trecerea timpului, în același ritm cu încrederea clienților care ne recomandă.

Puteţi afla mai multe informaţii accesând pagina noastră web: www.cisterna.ro