INTERALLIS este un distribuitor internaţional de produse chimice, cu activitate în zona de Sud-Est a Europei. Mai precis, Interallis produce, comercializează şi distribuie materii prime pentru o gamă largă de domenii, fiind totodată reprezentantul unora din companiile lider pe piaţa internaţională pentru aceste domenii.

Astăzi, răspunzând nevoilor a peste 5000 de clienţi activi, cu o gamă de peste 6000 de produse de la 120 de producători diferiţi, oferim soluţii diverse de distribuţie “business to business” pentru o cât mai eficientă legatură între furnizori şi clienţi/consumatori, pentru asigurarea unei colaborări cât mai profitabile pentru ambele părţi.

Activităţile comerciale şi de producţie ale INTERALLIS sunt create să răspundă nevoii de materii prime pentru industrie, în ţările în care acţionează. Industria alimentară, industria chimică, cosmetice, detergenţi, industria metalurgică, industria de vopsele şi adezivi, cauciuc, polimeri şi produse chimice pentru agricultură sunt principalele domenii de activitate ale clienţilor/consumatorilor produselor şi serviciilor oferite de noi. Dincolo de activităţile exclusiv comerciale oferite, acordăm clienţilor noştri şi suport tehnic atât pentru producţie cât şi pentru cercetarea şi dezvoltarea de noi produse.

Mai multe detalii puteţi găsi pe internet la adresa www.interallis.com/ro