You are currently viewing Dow România a organizat ziua curățeniei

Dow România a organizat ziua curățeniei

BUCURESTI, ROMANIA – 23 septembrie 2022– Dow a organizat o zi de curățenie sub deviza „Dacă nu o poți măsura, nu o poți îmbunătăți” de Lord Kelvin. Evenimentul a avut loc lângă râul Teleajen, localitatea Boldesti Scăieni, în data de 9 septembrie 2022 și a fost dedicat aniversării a 125 de ani de la înființarea Dow. Aproximativ 80 de voluntari au participat la eveniment pentru a sprijini campania corporativă #PullingOurWeight, menită să sensibilizeze angajații, comunitățile, clienții și părțile interesate cu privire la gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Evenimentul din România s-a bazat pe 4 piloni precum Curățare, Colectare, Diseminare comunitară și Creație/educație.

Clienții Dow precum Baumit, Brenntag, Ravago, Elton, Hasit, HSH Chemie, Ariconsult și Plasrom Production s-au alăturat, de asemenea, eforturilor de curățare ale echipei Dow. Clienții au semnat angajamentul, arătându-și dorința de a contribui la promovarea afacerilor sustenabile și subliniind importanța campaniei #PullingOurWeight.

Colaboratorii au fost reprezentați de Eurofinconsult, Agerpres, Asociația Producătorilor și Distribuitorilor de Produse Chimice din România (A.P.D.C.R) și Garda Națională de Mediu – Comisarul Județean Prahova.

Lasă un răspuns