CIECH a fost înființat în anul 1945. Astăzi este liderul pieței chimice poloneze și una dintre cele mai mari companii poloneze cu acoperire internațională.

Acesta este un Grup competitiv și modern gestionat. Cuprinde 8 întreprinderi de producție, societăți comerciale și prestatoare de servicii. Grupul CIECH oferă produse chimice de primă clasă: sodă calcinată (locul al doilea în Europa), bicarbonat de sodiu, sare, rășini poliesterice și epoxidice, produse AGRO și produse din sticlă și alte substanțe chimice.

Acestea sunt utilizate, printre altele, în următoarele industrii: a sticlei, în industria alimentară, de mobilier, pentru fabricarea detergenților, în agricultură și construcții.

CIECH Soda România (denumirea anterioară: Uzinele Sodice Govora) este localizată în partea de sud a României, în localitatea Govora. Fabrica românească este prima societate străină care a fost achiziţionată de Grupul CIECH în decembrie 2006.

În prezent aceasta este una dintre cele mai importante întreprinderi de pe harta economică a României, un investitor importat și cel mai mare angajator din regiune. CIECH Soda România produce sodă calcinată, sticlă de apă, silicat de sodiu și alte produse derivate din sodă.

Pentru mai multe informatii accesati urmatorul link: Chiech SA