CHIMCOMPLEX SA BORZEȘTI este unul dintre cei mai mari fabricanți de produse chimice din România, având o experiență de peste 60 ani în domeniul fabricării și comercializării acestei categorii de produse .

Din anul 2003 societatea are capital majoritar privat. În decembrie 2018, Chimcomplex SA Borzești a finalizat achiziția principalelor active ale Oltchim SA Râmnicu Vâlcea. Prin achiziția acestor active, Chimcomplex SA Borzești și-a consolidat poziția de producător de produse chimice în Europa.

Chimcomplex SA Borzești deține două platforme poziționate în locațiile:

  • Filiala Onești este localizată in orașul Onești, județul Bacău
  • Sucursala Râmnicu Vâlcea este localizată in orașul Râmnicu -Vâlcea, județul Vâlcea.

Produsele fabricate sunt:

La Filiala Onești: clorosodice – soda caustică, clor, acid clorhidric, hipoclorit de sodiu; cloruri anorganice- clorura de calciu, clorura de var, clorura ferică; alchilamine- metilamine, izopropilamina; alte produse.

La Sucursala Râmnicu Vâlcea: clorosodice – soda caustică, clor, acid clorhidric, hipoclorit de sodiu; oxo-alcooli; oxid de propilenă; polioli flexibili, polioli rigizi, polioli grefați.

Produsele Chimcomplex SA Borzesti se utilizează in cele mai importante ramuri ale economiei: energetica, chimie și petrochimie, metalurgie, industria extractivă, construcții de mașini, farmaceutică, industria alimentara etc.

Chimcomplex SA Borzesti își propune o dezvoltare sustenabilă, angajându-se față de:

  • acționari, prin obținerea unui profit in creștere continuă;
  • comunitate, prin protejarea mediului și respectarea legislației;
  • clienți și furnizori, dezvoltând o relație de încredere pe termen lung, reciproc avantajoasă;
  • personalul angajat, căruia îi oferă un loc de muncă sigur.

Pentru a afla mai multe informații despre Chimcomplex SA Borzești, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.chimcomplex.ro