Prezentă pe piaţă din anul 2004, compania ART Chemicals SRL activează ca reprezentant şi distribuitor de materii prime chimice, polimeri, ingrediente alimentare.

ART Chemicals colaborează cu producători de renume de pe piaţa internaţională, oferind o gamă extinsă de produse pentru multiple aplicaţii industriale.

Activitatea companiei este coordonată de cele 2 birouri din Bucuresti şi Cluj-Napoca, iar prin eficientizarea procesului de distribuţie din cele 3 depozite aflate în

Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanţa, am creat avantajul unui flux continuu de aprovizionare cu livrări prompte şi costuri minime.

Oferim clienţilor noştrii produse şi soluţii de înaltă calitate, ca urmare a parteneriatelor cu furnizori de top, cât şi consultanţă şi suport tehnic în determinarea produsului optim conform cerinţei fiecărui client.

Acordam permanenta atenţie menţinerii şi dezvoltării valorilor companiei si răspundem cu responsabilitate şi angajament continuu fata de aspectele ecologice şi sociale ca parte a activităţii noastre comerciale.

ART Chemicals este certificată de TUV International Certification  ISO 9001:2008, ISO14001:2004  and ISO 22000:2005.

Pentru mai multe informaţii, va rugăm să vizitaţi pagina de web www.artchemicals.ro