Brenntag este lider de piaţă în distribuţia de produse chimice, la nivel mondial. Compania oferă soluţii de distribuţie business-to-business pentru produsele chimice industriale şi de specialitate, la nivel global, făcând legătura între producătorii de produse chimice şi utilizatori. Cu peste 10.000 de produse şi o bază de furnizori extrem de diversă, Brenntag oferă soluţii one-stop-shop pentru peste 185.000 de clienţi.

Cu sediul central în Mülheim an der Ruhr, Germania, compania operează o reţea globală cu mai mult de 530 de locaţii, în aproape 74 de ţări. In România, Brenntag este prezentă de peste 20 ani şi operează din 4 locaţii amplasate astfel incât să putem răspunde rapid la solicitările clienţilor: Chiajna, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Brenntag oferă o linie completă de produse chimice şi servicii adiţionale care aduc un plus de valoare: livrări rapide, amestecuri şi formulări, reambalări, ambalaje returnabile, precum şi servicii tehnice. Brenntag îşi doreşte să fie un partener cheie pentru clienţii şi furnizorii noştri.

Puteţi afla mai multe informaţii accesând pagina noastră web: www.brenntag.com/romania